KlussenFrans maakt je woning verkoopklaar

Als je je huis snel en tegen een optimale opbrengst wilt verkopen, moet het natuurlijk tot in de puntjes ‘af’ zijn. Heb je geen tijd, zin of twee linkerhanden? Geen probleem. ten Hag laat je graag kennismaken met Klussen Frans. Frans zorgt ervoor dat jouw huis verkoopklaar is. Gewoon goed geregeld, zonder zorgen!

Hoe verkoopklaar is jouw huis?

Het besluit om tot koop over te gaan blijkt vooral in gevoel te liggen. En dat goede gevoel wil jij natuurlijk overbrengen tijdens een bezichtiging. Hoe je dat doet? Door te zorgen dat het huis er met liefde onderhouden uitziet. Want als jij er met plezier gewoond hebt, moet het vast een fijn thuis zijn. Dat straal je uit met een tuin zonder onkruid, net geschilderde wanden, vloeren afgewerkt met plintjes en behang dat strak op de wand zit. Vaak vertaalt een kleine investering in materialen en tijd zich terug in een (veel) hogere opbrengst. Maar wat moet je nu wel of juist niet opknappen? Wij adviseren je daarbij.

Meer informatie?

Heb jij de hulp van Frans nodig of wil je van ons weten wat er nodig is om je huis verkoopklaar te maken? Je kunt bellen naar 0546 - 641 234 of stuur een mail naar info@oosterhavemakelaars.nl.