Onafhankelijk hypotheekadvies van HypotheekNet

De juiste keuze uit diverse hypotheken

Een hypotheek ga je aan voor een groot deel van je leven, dus je goed laten adviseren is aan te raden. Simone Woldendorp, werkt onder de naam HypotheekNet en is een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur. Met haar diepgaande kennis en jarenlange ervaring zet zij zich op enthousiaste wijze voor jou in, waarbij het doel is om jou van advies te voorzien over de ideale hypotheek voor jouw specifieke situatie. Want welke hypotheek past het beste bij je? Kom je in aanmerking voor een starterslening? Hoe zit het met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? En welke maandlasten zijn realistisch gezien voor jou te dragen? Samen met Simone Woldendorp ga je alle opties bespreken waarna jij goed geïnformeerd de beste beslissing kunt nemen. Het eerste gesprek is kosteloos en kan indien gewenst natuurlijk ook bij jou thuis.

Onafhankelijk advies door de hypotheekadviseur van HypotheekNet zal jou helpen de juiste keuze te maken.

Nationale Hypotheek Garantie

Je kunt wellicht in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), als je een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een huis. Het Waarborgfonds staat dan - onder bepaalde voorwaarden - garant voor de terugbetaling van het hypotheekbedrag. Wanneer je een woning koopt, kun je een lening met NHG afsluiten. Het aankoopbedrag van de woning mag in 2022 maximaal € 355.000 zijn. Ga je verbouwen? Voor het treffen van energiebesparende voorzieningen kun je zelfs tot € 376.300 lenen, mits het extra bedrag volledig wordt besteed aan energiebesparende voorzieningen.

Starterslening

Sommige gemeenten stellen een renteloze lening beschikbaar via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. Met deze starterslening kun je het verschil financieren tussen wat je kan betalen en wat de woning kost.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Simone Woldendorp helpt jou, vanuit HypotheekNet, graag als hypotheekadviseur. Bel ons op 0546 - 641 234 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u kijken op www.hypotheeknet.nl.