Een huis verkopen met de hulp van een verkoopmakelaar

Stap 1: Gratis en vrijblijvend een waardebepaling van jouw huis

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis waardebepaling van je huis. Graag leren we jou, maar vooral de woning beter kennen. De gecertificeerde, beëdigde Register Makelaar taxateur Robert van 't Oever geeft een nauwkeurige waardebepaling. Dit gebeurt op basis van een grondige inspectie en taxatie van de woning. Zo ben je verzekerd van de beste en meest passende adviesprijs voor de woning.

Waardebepaling aanvragen

Stap 2: Presentatie van de woning

Het huis wordt uitvoerig onder de aandacht gebracht bij de grotere woningwebsites zoals huislijn.nl en funda.nl. Ook maken wij gebruik van andere kanalen zoals onze verkoopbrochure en onze vitrine met het actuele woningaanbod. Samen kijken we of adverteren in regionale- en landelijke dagbladen en tijdschriften nodig is.

Stap 3: Onderhandeling met mogelijke kopers

Voordat de onderhandeling van start gaat, maken we samen afspraken over de biedingsprocedure en de specifieke onderhandeling. Hoe zit het bijvoorbeeld met de zonwering en vloerbedekking? Als verkoopmakelaar zorgt Oosterhave Makelaars voor de best mogelijke verkoopprijs met de best mogelijke voorwaarden voor jou.

Stap 4: De koopovereenkomst

Ben je akkoord met een bod? Dan wordt er een koopovereenkomst opgesteld. Hier staan behalve de verkoopprijs ook de afspraken in, zoals de overname van roerende zaken en overdrachtsdatum. Is de ‘drie dagen termijn’ verlopen? Dan is jouw huis officieel verkocht! De notaris stelt de eigendomsoverdracht op. Verder handelt de notaris alle financiële zaken rond de verkoop af, waaronder de aflossing van de eventuele hypotheek.

Kortom: Een huis verkopen hoeft geen gedoe te zijn met Oosterhave Makelaars aan jouw zijde. Met onze gratis waardebepaling en onze begeleiding als verkoopmakelaar, zorgen wij ervoor dat jouw huis voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht.

Oosterhave Makelaars kan het volgende voor jou betekenen als makelaar bij het verkopen van jouw huis:

  • Adviseren over de juiste marktconforme verkoopprijs
  • Adviezen om de woning zo goed mogelijk te presenteren
  • Deskundig rondleiden van geïnteresseerden
  • Onderhandeling over de koopprijs en randvoorwaarden
  • Het opstellen van de koopakte
  • Administratieve afhandeling tot aan de overdracht bij de notaris