Over Oosterhave Makelaars

Al weer meer dan 20 jaar geleden is Robert van 't Oever gestart met Oosterhave Makelaars. Enkele maanden later maakten Aly Heuver en Ina Jansen al snel het team compleet. Professioneel en toch heel persoonlijk, dat is kenmerkend voor het team. Ze kennen Twenterand als hun broekzak: ze zijn er namelijk allemaal geboren en getogen. Het team is trots op alle samenwerkingen en de verhalen van hun klanten.

In 2018 is Oosterhave Makelaars zélf verhuisd naar een groter kantoor, omdat ze in dit jaar zijn aangesloten bij de Ten Hag groep. Ze zijn trots op deze samenwerking. Hierdoor kunnen ze de klanten namelijk volledig ontzorgen op het gebied van verkoop, hypotheken, verzekeringen en alles wat daar mee te maken heeft. De Ten Hag groep is een echt familiebedrijf en met 9 vestigingen één van de grootse makelaarsorganisaties van Oost Nederland (vertegenwoordigd in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen en Zwolle). Op deze wijze kan Oosterhave Makelaars de woningen van de klanten nog breder en beter in de markt zetten. Door deze samenwerking is Simone Woldendorp het team als hypotheekadviseur komen versterken. De perfecte toevoeging aan het team.

Team Oosterhave Makelaars stelt zich voor

Mensen helpen met hun dromen waar te maken, dát is wat we doen. Maar natuurlijk wel realistisch. We willen namelijk dat je nu, maar ook voor in de toekomst een goede beslissing maakt. Daarom luisteren we naar jou en hebben wij alle kennis onder één dak: Makelaardij, taxaties, verzekeringen én hypotheekadvies.

Ina ‘’Na de aansluiting bij de Ten Hag groep wordt, als onze telefoon niet wordt beantwoord, deze doorverbonden naar de hoofdvestiging van Ten Hag in Enschede. De reactie van onze klanten is dan nog wel eens: ‘Spreek ik niet met Ina of Aly? Dan bel ik straks wel terug.’ Dit weerspiegelt voor mij de nauwe band die wij hebben met onze klanten, natuurlijk helpt het “plat proaten” ook.

We zijn een team waarin we zeer korte lijnen hebben en aan een half woord genoeg hebben. Een goede samenwerking staat bij ons op nummer één. We weten na meer dan 20 jaren precies wat we aan elkaar hebben, zijn allemaal op de hoogte en stellen onze klanten voorop. Samen met jou, onze klant, gaan wij deze reis met je aan.

Oosterhave Makelaars & Financiële Dienstverlening