Een nieuwbouwhuis kopen in Twente:
Nieuw Wonen Twente!

Oosterhave Makelaars is aangesloten bij de Ten Hag makelaarsgroep. Zij hebben met twee collega makelaarskantoren (Snelder Zijlsta en Thoma Post) het initiatief genomen tot Nieuw Wonen Twente. Het gezamenlijk nieuwbouwaanbod van deze makelaars is te vinden op de website van Nieuw Wonen Twente hét startpunt voor zoekers naar een nieuwbouwwoning of vrije kavel in de regio Twente. Alle nieuwbouwprojecten en aanverwante info op één centrale plek. Wel zo makkelijk voor jou!

Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters en de kleur van de stenen. Jouw nieuwbouwhuis moet immers bij jouw manier van leven passen, nu én in de toekomst. Of je nu in een stad als Enschede, Hengelo of Almelo of op een andere locatie in Twente een eigen huis wilt bouwen: wij maken het mogelijk.

Heb je nieuwbouwplannen? Dan is het belangrijk om te beseffen dat een nieuwbouwhuis in een aantal opzichten verschilt van het kopen van een bestaand huis. Zo koop je een nieuwbouwhuis vaak vanaf een tekening, wanneer de bouw van het huis nog niet gestart is. Maar ook de oplevering, kosten en betaling zijn anders dan wanneer je een bestaand huis koopt. Onze nieuwbouwspecialisten en -makelaars spelen van het voortraject tot de daadwerkelijke aankoop van jouw nieuwbouwhuis een grote rol. Je kan rekenen op een intensieve en persoonlijke aanpak én kennis van de Twentse markt.