Hypotheken

Hypotheken De juiste keuze uit diverse hypotheken

De keuze voor de juiste hypotheek kan gerust zeer belangrijk genoemd worden. Deskundig onafhankelijk advies van HypotheekNet op het gebied van hypotheken kan u helpen om de juiste keuze te maken. Voor welke hypotheekvorm kan in uw geval het beste worden gekozen en wat zijn de maximale maandlasten die u redelijkerwijs kunt dragen? De adviseurs van HypotheekNet Romin Lankamp en Erik Spoler, onderdeel van ten Hag makelaars en Financiële dienstverleningsgroep, ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze, als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Want welke hypotheek past het beste bij u? Komt u in aanmerking voor starterslening? En hoe zit het met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? De mogelijkheden zijn zo divers en de regelgeving is dermate complex dat het zonder deskundige hulp lastig kan zijn om uit te zoeken wat de meest verstandige keuze voor u is. Kies daarom voor hypotheekadvies op maat van HypotheekNet.

Financiële mogelijkheden

Voordat u een hypotheek afsluit voor een eigen woning , is belangrijk dat u bepaalt wat voor u een passende maandlast voor uw hypotheek is. Naast informatie over uw inkomen is deze informatie is nodig om de maximale omvang van de hypotheek te bepalen. Ook is de keuze voor de hypotheekvorm van belang.

Onafhankelijk advies van een hypotheekadviseur van HypotheekNet zal u helpen de juiste keuze te maken. Onze hypotheekadviseurs Romin Lankamp en Erik Spoler gaan klantgericht te werk en stellen uw belang voorop. Met hun diepgaande kennis en jarenlange ervaring zetten zij zich op enthousiaste wijze voor u in, waarbij het doel is om u van advies te voorzien over de ideale hypotheek voor uw specifieke situatie. Daarbij is het eerste gesprek kosteloos en kan indien gewenst natuurlijk ook bij u thuis.

Nationale Hypotheek Garantie

U kunt wellicht in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. Het Waarborgfonds staat dan – onder bepaalde voorwaarden – garant voor de terugbetaling van uw hypotheekbedrag aan de geldverstrekker. Bij aankoop van een woning bestaan voor NHG twee maxima: · de verkrijgingkosten mogen niet hoger zijn dan €245.000. Voor leningen zonder Energie Besparende Voorziening is de NHG kostengrens € 247.450,00 Voor leningen met Energie Besparende voorziening is de NHG kostengrens € 259.700,00

Starterslening

Sommige gemeenten stellen een renteloze lening beschikbaar via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten. Met deze starterslening kunt u het verschil financieren tussen wat u kunt betalen.

Meer informatie ?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 0546 - 641 234 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u kijken op www.hypotheeknet.nl.