Beschrijving

Op een prachtige locatie, aan het voormalige veenkanaal gelegen, keurig onderhouden vrijstaand huis met grote in stenen spouwmuren opgetrokken vrijstaande, multifunctionele garage met separate berging (BVO ca 52m2) op een lekker ruim perceel van maar
liefst 915 m2 eigen grond. Vanwege de ruime garage ook geschikt voor ZZp’ers.
Deze woning is gebouwd in 1992, volledig geïsoleerd en voorzien van zowel een slaapkamer als ruimte voor mogelijke badkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen ook tot de mogelijkheid behoort.
Binnen ca. 35 autominuten zijn Enschede, Zwolle, Hengelo en Almelo bereikbaar.

Dit huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e  verdieping; ruime rechthoekige woonkamer voorzien van laminaatvloer; half open (d.m.v. toog) woonkeuken voorzien van lichte hoekopgestelde inbouwkeuken; inpandige geïsoleerde bijkeuken voorzien van achteringang; ruime slaapkamer; bergruimte welke oorspronkelijk bedoeld is als badkamer te fungeren.

1e verdieping: overloop met vide voorzien van ingebouwde kast en vlizotrap naar de 2e verdieping; lichte en complete badkamer; 2 ruime slaapkamers (beiden voorzien van vaste kastenwand), waarvan 1 slaapkamer eenvoudig is op te splitsen tot 2 slaapkamers.

2e verdieping: bergzolder.

De half open woonkeuken is voorzien van een lichte hoekopgestelde inbouwkeuken met daarin een afzuigkap, inductiekookplaat en defecte combi-
magnetron.

De lichte badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, hangtoilet en wastafel. 

Algemeen:
-dit huis is volledig traditioneel gebouwd in 1992
-de verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte luchtverwarming, merk Fuore, geïnstalleerd in 1992 (in 2019 is de complete elektronica vernieuwd) 
-de warmwatervoorziening geschiedt middels een Vaillant (bad-)geiser
-deze woning is zowel van binnen als van buiten keurig onderhouden
-het huis is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie
-het huis is voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en onderhoudsarme dakoverstekken
-de grote vrijstaande garage met separate berging is ook perfect geschikt voor praktijk aan huis (pedicure, psycholoog, trimsalon etc. etc.)
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: op mooie locatie gelegen vrijstaand en goed onderhouden huis met grote en multifunctionele vrijstaande garage/berging op een heerlijk ruim perceel.

Kenmerken