Beschrijving

Vanaf een 140 meter lange oprijlaan bereikt u dit volledig onderkelderde landhuis met luxe paardenstallen, grote vrijstaande schuur (oppervlak 95 m2) en grasland op een perceel van totaal maar liefst 10.112 m2 eigen grond. Deze prachtige locatie waar privacy is gegarandeerd, is een waar Eldorado voor de ware natuurliefhebber en/of paardenliefhebber. 
Dit in 1984 gerealiseerde landhuis bevindt zich in perfecte bouwkundige staat en is rijkelijk voorzien van bijzondere detailleringen. In 2004 is er aan de achterzijde een comfortabele en ruime tuinkamer/serre aangebouwd. Vanuit elke ruimte in het huis biedt het een vrij uitzicht over het weidse buitengebied. Binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede te bereiken.

Dit stijlvolle en klassieke landhuis kent de volgende indeling:
Kelder: hal met trapopgang naar de begane grond, provisiekelder; ontspanningsruimte voorzien van stookkanaal met houtkachel; inpandige garage afgewerkt met granieten vloer.

Begane grond: ruime hal voorzien van toiletruimte, meterkast en eikenhouten trapopgang naar zowel de 1e verdieping als kelder; kantoor-/ontspanningsruimte annex slaapkamer; 
zeer ruime living voorzien van natuurstenenvloer en bijzonder authentieke en comfortabele Oostenrijkse tegelkachel; half open keuken voorzien van handgemaakte inbouwkeuken; zeer ruime tuinkamer voorzien van sfeervolle schouw met open haard en tevens openslaande deuren naar het overdekte terras; hal met achteringang. 

1e verdieping: ruime overloop voorzien van vlizotrap naar de 2e verdieping; 3 grote  slaap-kamers, waarvan 2 voorzien van ingebouwde kasten; royale en complete badkamer; grote berging, welke d.m.v. het plaatsen van een gevelraam ook eenvoudig tot 5e slaapkamer kan worden verbouwd.

2e verdieping: bergzolder.

De woonkamer is voorzien van een authentieke Oostenrijkse tegelkachel waar men heerlijk en gezellig tegenaan kan zitten. Deze kachel is voorzien van een warmtewisselaar, zodat deze kachel tevens verwarming biedt op de 1e verdieping van het woonhuis.

De keuken is voorzien van een klassieke, volledig hand- en op maat gemaakte eikenhouten inbouwkeuken met daarin de volgende apparaten: afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast, magnetron, elektrische oven en vaatwasser. De af te sluiten keuken is tevens voorzien van een sfeervolle gaskachel.

De ruime en lichte badkamer is uitgevoerd met een  inloopdouche, ligbad voorzien van whirlpool, toilet en wastafelmeubel. 

Algemeen:
-het landhuis is gebouwd in 1984, waarbij er gebruik gemaakt is van zeer hoogwaardige bouwmaterialen
-de verwarming geschiedt middels een hout gestookte Oostenrijkse tegelkachel in combinatie met elektrische infraroodpanelen. Men verbruikt op jaarbasis ca. 6 m3 hout.
-het huis is voorzien van 27 zonnecollectoren met een verwacht opbrengstvermogen van 5.000 kWh, de totale energiekosten bedragen op dit moment ca. € 75,00 per maand
-de warmwatervoorziening geschiedt middels een Vaillant warmwatergeiser, geïnstalleerd in 1987 
-op het terrein is een eigen bron met beregeningsinstallatie aanwezig
-het huis is o.a. voorzien van een waterontharder en elektrische op afstand bedienbare poort
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: een karakteristiek en stijlvol landhuis, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar veel privacy en ruimte, zowel in als om het huis.

Kenmerken