Beschrijving

Op een rustige locatie gelegen perfect onderhouden twee onder een kap-woning voorzien van uitgebouwde woonkeuken, bijkeuken, garage met carport en grote overkapping met separate berging. Dit huis is gebouwd in 1977, in 2000 is de 2e verdieping uitgebouwd en in 2016 is de woonkeuken verder uitgebouwd. Het is voorzien van dak-, spouw-, glas- en grotendeels vloerisolatie. In december 2021 zijn er 13 zonnepanelen geïnstalleerd. Kortom: het huis is al lekker duurzaam.  Het beschikt over een energielabel C, echter hierin zijn de zonnepanelen nog niet meegerekend. Dit heerlijke en comfortabele huis is traditioneel gebouwd en gelegen op een ruim  perceel van maar liefst  314 m2 eigen grond. 

Dit zeer ruime en comfortabele huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping; zeer ruime l-vormige woonkamer voorzien van PVC vloer; grote uitgebouwde woonkeuken voorzien van schuifpui naar terras en complete hoekopgestelde inbouwkeuken; geïsoleerde bijkeuken met binnendoor naar berging/garage; garage/berging met carport.

1e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping; 3 ruime slaapkamers; lichte en moderne badkamer.

2e verdieping: overloop; 2 kant en klare slaap-/ werkkamers, beide voorzien van een vaste kast.

-dit huis is gebouwd in 1977
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Nefit Topline HR combiketel, geïnstalleerd in 2010 in combinatie met  vloerverwarming in de woonkamer, woonkeuken en badkamer 
-in 2000 is de opbouw op de 2e verdieping gerealiseerd (2 extra slaap-/werkkamers)
-in 2016 is de uitbouw van de woonkeuken gerealiseerd
-in 2018 is de overkapping met separate berging in de achtertuin gerealiseerd
-in 2019 zijn de platte daken vernieuwd
-in december 2021 zijn er 13 zonnepanelen geïnstalleerd max. cap. 3.800 kWp
-gelegen op circa 5 autominuten van de op-/afrit N36 Almelo-Hardenberg
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

De zeer ruime en uitgebouwde woonkeuken is voorzien van een complete hoekopgestelde inbouwkeuken (2007) met daarin een gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast, elektrische oven en vaatwasser. 
De moderne badkamer (2011) is voorzien van een inloopdouche met glasdeur, wastafelmeubel, hangtoilet, designradiator en vloerverwarming. 

Resumerend: dit comfortabele huis biedt veel ruimte en is zeer goed onderhouden, kortom: een Topwoning!

Kenmerken