Beschrijving

DE KIJDAGEN ZIJN AL VOLGEPLAND. ER KUNNEN GEEN AFSPRAKEN MEER WORDEN GEMAAKT.

Op een prachtige en zeer ruime locatie gelegen, eenvoudig vrijstaand huis met vrijstaande schuur en overige opstallen, op een perceel van maar liefst 2.833 m2 eigen grond. Voor de één wordt dit een renovatieproject en een ander zal de opstallen gaan slopen om er een nieuw droomhuis te realiseren. Kortom; de keus is aan u.
Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1955. Enkele jaren geleden is het huis nog voorzien van een geheel nieuw dak incl. nieuwe dakpannen. 
Het object is geheel vrij gelegen, omgeven door agrarische gronden en op slechts 3 autominuten van de op-/afrit van de N36.

Dit eenvoudige huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met meterkast; woonkamer voorzien van stookkanaal met open haard en trapopgang naar de verdieping; open keuken met een eenvoudige inbouwkeuken; bijkeuken met vlizotrap naar de vliering; toiletruimte; eenvoudige doucheruimte.

Verdieping: overloop met vaste kast; 2 slaapkamers; vliering.

Algemeen:
-dit huis is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1955
-de woning is opgetrokken uit stenen spouwmuren, voorzien van grotendeels houten vloeren, voor 90% kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een dakconstructie die enkele jaren geleden nog is voorzien van een nieuw dak met ook nieuwe  
 keramische dakpannen   
-het object wordt verwarmd middels een gasgestookt heteluchtverwarmingssysteem
-de warmwatervoorziening geschiedt middels een badgeiser
-binnen circa 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Enschede, Hengelo en Almelo bereikbaar
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: een eenvoudige vrijstaande woning met schuur op een prachtige en privacy biedende locatie. Ook een zeer geschikte locatie voor het realiseren van een nieuw droomhuis!

Kenmerken