Beschrijving

DE 2 KIJKDAGEN ZIJN VOLGEPLAND, ER KUNNEN GEEN BEZICHTIGINGEN MEER WORDEN GEPLAND.

In jonge nieuwbouwwijk “Vroomshoop-Oost” gelegen, in nieuwstaat verkerende  twee onder een-kap-woning voorzien van aangebouwde berging en heerlijke vrijstaande tuinkamer op een ruim perceel van maar liefst 284 m2 eigen grond. 
Deze woning is opgeleverd in 2017, vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en compleet afgewerkt waaronder o.a. moderne inbouwkeuken, moderne badkamer en zonnepanelen. De zonnige achtertuin is op het zuiden georiënteerd. 
Gelegen op korte loopafstand van groot plantsoen voorzien van diverse speelfaciliteiten voor kinderen en korte fietsafstand van basisschool.

Dit woonhuis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping; royale en lichte woonkamer voorzien van PVC vloer en vloerverwarming; open keuken voorzien van luxe en moderne u-vormige inbouwkeuken 
en deur naar het terras; via buitenom te bereiken stenen berging.

1e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping; 3 moderne en lichte slaapkamers, welke alle voorzien zijn van een PVC vloer; moderne en luxe badkamer.

2e verdieping: overloop voorzien berging en c.v. opstelling met mogelijkheid voor een extra slaap-/werkkamer.

De open keuken is voorzien van een moderne en luxe u-vormige inbouwkeuken met daarin een r.v.s. afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser en combi-magnetron.

De moderne en luxe badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset en vloerverwarming.

Algemeen:
-dit woonhuis is opgeleverd in 2017
-de verwarming- en warmwatervoorziening geschiedt middels een gasgestookte  c.v.- installatie met Intergas HR combiketel, geïnstalleerd in 2017 in combinatie met comfortabele vloerverwarming op zowel de begane grond als 1e verdieping
-het huis wordt geventileerd middels een mechanische balansventilatie
-de zonnepanelen zijn in 2017 geïnstalleerd
-dit huis is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (Triple glas)
-in 2020 is het binnen schilderwerk uitgevoerd
-in 2021 is er een airco-installatie geïnstalleerd op de 1e verdieping
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de  koper verlangd

Resumerend: in jonge woonwijk gelegen, kant en klare, moderne en comfortabele gezinswoning!

KIJKDAG: op donderdag 2  september 2021 van 9.00 tot 17.00 uur, (wij volgen de RIVM richtlijnen). U kunt alleen deelnemen op afspraak. Hiervoor kunt u tel. contact opnemen met ons kantoor op tel. nr 0546 641234.

Kenmerken