Beschrijving

Op een rustige locatie en op korte loopafstand van het Zandstuve-bos gelegen,  goed onderhouden en zeer royaal en comfortabel uitgevoerd vrijstaand woonhuis waarin gelijkvloers wonen tot in de puntjes is geregeld. Dit huis is gelegen op een
lekker ruim perceel van 751 m2 eigen grond en daarnaast ook nog voorzien van twee ruime multifunctionele schuren (nu o.a. in gebruik als timmerwerkplaats) en een grote overkapping. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1971 en door de jaren heen door de huidige eigenaren diverse keren uitgebouwd en volledig verduurzaamd.
Gelegen op enkele fietsminuten van alle belangrijke voorzieningen die het dorp rijk is.

Dit royale huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met meterkast, moderne en ruime toiletruimte en binnendoor naar de ruime garage/berging; badkamer; ruime z-vormige woonkamer voorzien van twee erkers (voor- en achterzijde) en trapopgang naar de verdieping;  open keuken voorzien van moderne en zeer complete u-vormige inbouwkeuken;  slaapkamer voorzien van kastenwand en toegang tot overdekt terras; praktische werkkamer (kantoor) welke direct vanuit de woonkamer toegankelijk is; via overdekte buitenom ter bereiken berging t.b.v. opslag pellets voor de pelletkachel. 

Verdieping: overloop; hal/hobbyruimte; 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien van ingebouwde kasten.

De halfopen keuken is voorzien van een luxe u-vormige inbouwkeuken (2010) met daarin een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en douche met cabine.

Algemeen:
-dit huis is gebouwd in 1971
-in 1994 is de erker aan de achterzijde gerealiseerd
-in 1999 is de ronde erker aan de voorzijde gerealiseerd
-in 2001 is de slaapkamer op de begane grond gerealiseerd
-in 2018 is zowel het binnen- als buitenschilderwerk uitgevoerd
-de verwarming geschiedt middels een heteluchtinstallatie van het merk Brink,  waarvan de  installatie in 2011 is vervangen
-in 2020 zijn er maar liefst 18 zonnepanelen geïnstalleerd (capaciteit 6.120 Wp)
-in 2020 is er een airco-installatie in de slaapkamer op de b.g.g. geïnstalleerd
-binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Enschede, Hengelo, Almelo en Zwolle bereikbaar
-gelegen op ca. 10 minuten fietsafstand van o.a. NS station, winkels en overige voorzieningen
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: een ruim en modern vormgegeven vrijstaand huis, waarin gelijkvloers wonen perfect is geregeld en ook nog voldoende ruimte aanwezig is om uit de hand gelopen hobby’s prima voort te zetten.

Kenmerken