Beschrijving

Op een rustige locatie gelegen keurig onderhouden vrijstaand woonhuis voorzien van inpandige bijkeuken en garage met carport op een perceel van 458 m2 eigen grond. 

Dit huis is in 1971 onder architectuur gebouwd en in 1998 nog voorzien van een uitbouw t.p.v. de keuken en woonkamer. Het huis biedt bijzonder veel ruimte en is uitgevoerd met o.a. maar liefst 6 slaapkamers. Gelegen op slechts 10 loopminuten 
van het Zandstuve bos en enkele fietsminuten van alle belangrijke voorzieningen.

Dit huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met vaste kast, binnendoor naar de inpandige garage, toegang tot bijkeuken, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toiletruimte; lichte en ruime L-vormige woonkamer voorzien van eikenhouten parketvloer en stookkanaal met gashaard; half open eetkeuken voorzien van inbouwkeuken en binnendoor naar bijkeuken; inpandige garage, voorzien van vlizotrap met toegang tot bergzolder. 

1e verdieping: overloop voorzien van trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot grote bergruimte (boven de garage); 4 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon; badkamer.

2e verdieping: overloop voorzien van 2 vaste kasten; 2 slaapkamers, beide voorzien van vaste kast.

-dit huis is gebouwd in 1971
-in 1998 is het huis t.p.v. de keuken en woonkamer voorzien van een uitbouw/erker
-de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Intergas HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2016
-de topgevels van het huis zijn voorzien van onderhoudsarme materialen
-binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Enschede, Hengelo, Almelo en Zwolle bereikbaar
-gelegen op ca. 10 minuten loopafstand van het Zandstuve bos
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

De halfopen keuken is voorzien van een hoekopgestelde inbouwkeuken met daarin een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-magnetron.
De ruime bijkeuken grenst direct aan de keuken en is eventueel ook eenvoudige bij de keuken aan te trekken, zodat het realiseren van een woonkeuken ook tot de mogelijkheden behoort.
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, hangtoilet, douche met cabine, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Resumerend:
Een ruim en modern vormgegeven, keurig onderhouden vrijstaand woonhuis, gelegen op korte loopafstand van het Zandstuve bos en alle overige voorzieningen.

Kenmerken