Beschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom gelegen, karakteristiek en uitgebouwd vrijstaand huis voorzien van o.a. tuinkamer en stenen garage op een ruim perceel van maar liefst 590 m2 eigen grond. Dit huis is oorspronkelijk gebouwd in 1933 en door de jaren enkele keren inpandig verbouwd en aan de achterzijde uitgebouwd. Al met al heeft het huis op de begane grond de beschikking over zelfs 122 m2 gebruikersoppervlak waarvan o.a. een slaap- en badkamer deel uitmaken, zodat gelijkvloers wonen ook tot de mogelijkheden behoort.  
Het huis is gelegen op enkele fietsminuten van een basisschool en alle andere voorzieningen die het dorp te bieden heeft, zoals NS station, activiteitencentrum en winkels. Binnen circa 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Enschede, Hengelo en Almelo bereikbaar.

Dit  woonhuis kent de volgende indeling:

Begane grond: ruime entrée/hal; hal voorzien toiletruimte en trapopgang naar de verdieping; ruime l-vormige woonkamer voorzien van stookkanaal met houtkachel; open keuken voorzien van eenvoudige hoekopgestelde inbouwkeuken; badkamer; grote slaapkamer; inpandige bijkeuken voorzien van ingebouwde kastenwand; royale tuinkamer (achterkamer). 

Verdieping: overloop; 3 slaapkamers; grote zolder met mogelijkheid voor minstens 2 tot zelfs 3 extra slaapkamers.

-dit woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1933             
-de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.- installatie met combi-ketel 
-dit huis is opgetrokken uit stenen spouwmuren, voorzien van grotendeels houten vloeren, houten kozijnen en een spanten-/gordingenkap beschoten met houten dakhout
-men dient wel rekening te houden met modernisering-/renovatiekosten
-binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Enschede, Hengelo en Almelo bereikbaar
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd 

De badkamer is voorzien van een ligbad, radiator, wastafel-meubel en douche met cabine.

Resumerend:
Een karakteristiek en ruim woonhuis voorzien van heerlijke tuin-/werkkamer, gelegen op een vrije locatie aan de rand van het dorp.

Kenmerken