Omschrijving

Op zowel de mooiste locatie als in het mooiste appartementencomplex van Twenterand, is dit unieke, luxe en ruime woonappartement (ca. 122 m2) met groot overdekt balkon (ca. 17 m2) voor verkoop beschikbaar. Het is gelegen op de tweede verdieping van complex "De Puntkolk“. Vanuit het appartement en vanaf het balkon heeft men de gehele dag een prachtig vrij uitzicht over zowel de Grote als Kleine Puntbrug en de splitsing van vaarwegen tussen het Zwolsekanaal en het kanaal Almelo-de Haandrik. Dit appartement is gebouwd in 2006, perfect onderhouden, optimaal geïsoleerd en o.a. voorzien van een luxe inbouwkeuken, moderne badkamer en parkeerplaats met grote berging in de kelder.

Dit prachtige woonappartement kent de volgende indeling:
Ruime/entrée hal met meterkast, toiletruimte, garderobe en provisiekast; inpandige bijkeuken voorzien van c.v. installatie; master bedroom voorzien van directe toegang tot badkamer; logeer-/werkkamer; moderne en zeer complete badkamer; riante woonkamer met prachtig en wijds uitzicht over de omgeving en directe toegang tot het grote overdekte balkon; open keuken voorzien van grote en luxe uitgevoerde hoekopgestelde inbouwkeuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur; een prachtig en ruim overdekt balkon.

De open keuken met luxe en moderne hoekopgestelde inbouwkeuken (2006) is voorzien van een inductiekookplaat, r.v.s. afzuigkap, koelkast, combi-magnetron close-in boiler en vaatwasser.

De ruime, moderne en complete badkamer (2006) is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad voorzien van whirlpool en hangcloset. 

Algemeen:
-het complex waarvan dit appartement deel uitmaakt, is gebouwd in 2006                      
 -zowel het complex als het appartement is gebouwd met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en het complex is vanzelfsprekend voorzien van een liftinstallatie                                                                      -de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2006                             
 -het appartement wordt geventileerd middels een mechanische balansventilatie
-ondanks de grootte van het appartement bedragen de servicekosten slechts € 149,90 per maand (hierin is o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaakkosten 
 algemene ruimten, onderhoud liftinstallatie, reservering groot onderhoud, etc.
-bij dit appartement behoren tevens nog een grote berging en parkeerplaats in de ruime en volledig afgesloten kelder 
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: een bijzonder ruim woonappartement, gelegen in een uniek complex op een uitmuntende locatie.

Kenmerken