Beschrijving

In besloten woonwijk gelegen leuke en uitgebouwde hoekwoning voorzien van woonkeuken, riante aangebouwde stenen berging (25 m2) en diepe zonnige achtertuin op een perceel van 221 m2 eigen grond. 
Dit huis is gebouwd in 1965, deels voorzien van kunststof kozijnen en in 2010 voorzien van zowel een nieuwe inbouwkeuken als badkamer. Deze ideale starterswoning is gelegen op korte loop- en fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen (NS Station, Medisch Centrum, winkels en Activiteitencentrum). Binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Enschede, Hengelo en Almelo bereikbaar.

Deze hoekwoning kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast, kelderkast en trapopgang naar de 1e verdieping; open en uitgebouwde keuken, voorzien van een lichte inbouwkeuken en schuifpui naar het terras; royale woonkamer voorzien van stookkanaal en houtkachel; bijkeuken met binnendoor naar de riante stenen berging. 

1e verdieping: overloop voorzien van grote inloopkast (voormalige doucheruimte) trapopgang naar de 2e verdieping; 2 keurige  slaapkamers waarvan 1 voorzien van vaste kasten; lichte en moderne badkamer.

2e verdieping: bergruimte met mogelijkheid tot extra slaapvertrek.

De open keuken is voorzien van een lichte inbouwkeuken (2010) met daarin een gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser.

De lichte en moderne badkamer (2010) is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, wandmeubel en designradiator. 

Algemeen:
-dit huis is gebouwd in 1965
-de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2002
-grotendeels voorzien van kunststof kozijnen inclusief isolatieglas
-in 2018 is de platdakbedekking op zowel de uitbouw als de berging vernieuwd
-in 2021 is het buitenschilderwerk opnieuw uitgevoerd
-alle voorzieningen zijn gelegen op zowel loop- als fietsafstand o.a. NS station, winkels, sporthal, activiteitencentrum, basisschool en school voor middelbaar beroepsonderwijs
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd.

Resumerend: een leuke, complete en betaalbare (starters-)woning!

Kenmerken