Omschrijving

Verscholen achter het groen, ligt dit rietgedekte landhuis. De rieten kap en de twee balkons geven deze woning een statige aanblik. Binnen vindt u een groot (inhoud 
van maar liefst ± 1.150 m³), maar knus huis. Dit solide gebouwde huis heeft o.a. 5 slaapkamers, twee badkamers en een werkkamer. 
Gelegen op slechts 100 meter afstand van het het Zandstuve bos. Het ruime en besloten perceel is maar liefst 1.872 m2 groot. Dit landhuis is gebouwd in 1975. 
Wel dient men nog rekening te houden met moderniseringskosten. Vanwege de ruimte ook zeer geschikt voor werken aan huis of te realiseren inwoning van ouder of kind. Gelegen op ca. 35 autominuten van zowel Enschede als Zwolle.

Dit ruime landhuis kent de volgende indeling:
Begane grond:  royale entrée/hal (± 32 m²) met toilet en trapopgang naar de verdieping; zeer ruime rechthoekige woonkamer (± 58 m²) voorzien van parketvloer, stookkanaal met houtkachel en toegang tot serre; gesloten woonkeuken met prachtig zicht op de tuin; werk-/ t.v. kamer; grote master bedroom (± 24 m²) met  badkamer-en-suite; ruime en luxe badkamer; twee inpandige bergingen; bijkeuken met achteringang.

Verdieping: prachtige grote vide met ruime overloop en balustrade; 4 ruime slaapkamers voorzien van ingebouwde kasten; badkamer; c.v. ruimte; grote werkruimte (entresol van de woonkamer), van waaruit zicht op de grote woonkamer.

De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met daarin een r.v.s. afzuigkap, r.v.s. fornuis met geïntegreerde oven, losse koelkast en vaatwasser

De luxe en zeer ruime badkamer (begane grond) is uitgevoerd met een hoekbad (incl. whirlpool), vrijstaande douche, wastafelmeubel en designradiator. 

De gastenbadkamer (verdieping) is uitgevoerd met een douche, toilet, bidet, radiator en wastafel. 

Algemeen:
-het landhuis is gebouwd in 1975
-in 2005 is het riet van de woning vernieuwd
-de verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte cv installatie met een Nefit Excellent HR ketel met separate voorraadboiler met een inhoud van 120 ltr. in combinatie met vloerverwarming op een groot deel van de begane grond
-gelegen op korte afstand van basisscholen, voetbalvelden en het Zandstuve bos met o.a. openluchtzwembad de Zandstuve, tennisbanen en ijsbaan
-men dient rekening te houden met zowel enige achterstallige onderhoudskosten als 
 moderniseringskosten
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: op lommerijke locatie gelegen volumineus rietgedekt landhuis met vrijstaande dubbele carport.

Kenmerken