Beschrijving

Op een centrale locatie en aan een doorgaande weg in het dorp gelegen vrijstaande woning met aangebouwde winkelruimte, bestaande uit ca. 34 m2 winkel, ca. 5,5 m2 pantry en ca. 6,5 m2 magazijn. Tevens is er nog een garage aanwezig. Het geheel is gelegen op een perceel van 490 m2 eigen grond.  Dit huis is oorspronkelijk gebouwd in 1968 en men dient wel rekening te houden met zowel renovatie als moderniseringskosten.  Een prachtige gelegenheid voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbaar pand, waarin zij naast wonen ook een winkel willen runnen. 
Gelegen op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen die het dorp rijk is, waaronder NS station, basisschool, winkels en activiteitencentrum “Het Punt”.

Het huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping; ruime, uitgebouwde u-vormige woonkamer voorzien van parketvloer en separate werkkamer; gesloten keuken voorzien van een hoekopgestelde inbouwkeuken; eenvoudige badkamer; aangebouwde bijkeuken met toiletruimte, achteringang en binnendoor naar de magazijnruimte toebehorend aan de winkel; magazijnruimte met binnendoor naar de royale garage van bijna 30 m2.

1e verdieping: overloop voorzien van vlizotrap naar 2e verdieping; 4 slaapkamers, alle voorzien van een ingebouwde kast.

2e verdieping: bergruimte.

Algemeen:
-dit huis is gebouwd omstreeks 1968 en o.a. in 1979 uitgebouwd
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Nefit Topline HR combi-ketel, geïnstalleerd 2011
-in 2017 is er in de woning nieuwe isolerende beglazing geplaatst
-men dient rekening te houden met moderniseringskosten van de woning
-het perceel heeft volgens het bestemmingsplan de bestemming “Detailhandel”
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

De gesloten keuken is voorzien van een hoekopgestelde grenenhouten inbouwkeuken met daarin een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast.

De gedateerde badkamer is voorzien van een  douche, wastafel en radiator.

Resumerend: op een centrale locatie in het dorp gelegen aantrekkelijk geprijsde vrijstaande woning voorzien van een aangebouwde en multifunctionele winkelruimte en royale garage.

Kenmerken