Beschrijving

Op een prachtige locatie aan het kanaal Almelo-de Haandrik gelegen stijlvol en karakteristiek vrijstaand herenhuis met vrijstaande stenen garage en separate stenen berging op een ruim perceel van maar liefst 945 m2 eigen grond. Dit karaktervolle huis is in 1953 gebouwd onder architectuur van architect T. Bonnema uit Leeuwarden. In 1966 is het huis aan de achterzijde verder uitgebouwd. 
Dit huis is bouwkundig gezien goed onderhouden, echter dient wel te worden gemoderniseerd. De diepe zonnige achtertuin is op het westen georiënteerd.
Binnen ca. 35 autominuten zijn de steden Zwolle, Enschede en Hengelo bereikbaar.

Dit stijlvolle herenhuis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée met vestibule en toiletruimte; zeer ruime hal met trapopgang naar de 1e verdieping; grote l-vormige living voorzien van sfeervolle haardpartij; tuin-/ eetkamer voorzien van leisteenvloer (incl. vloerverwarming), ingebouwde kastenwand en schuifpui naar het op het zuidwesten georiënteerde terras; gesloten keuken voorzien van lichte inbouwkeuken en toegang tot riante provisiekelder (stahoogte); hal met achteringang en meterkast.

1e verdieping: ruime overloop met vlizotrap naar de 2e verdieping; 5 slaapkamers voorzien van ingebouwde kasten; 2 badkamers, waarvan één en suite van de ouderslaapkamer.

2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

De gesloten keuken is voorzien van een lichte inbouwkeuken (2001) met daarin een keramische kookplaat, rvs afzuigkap, elektrisch oven, koelkast en magnetron.

De badkamer welke en suite is gelegen van de (ouder-)slaapkamer (voorzijde), is voorzien van een wastafel, toilet, radiator en inloopdouche.

De badkamer gelegen aan de achterzijde is uitgevoerd met een wastafel, bad-douche combinatie en toilet.

 KIJKDAG: op woensdag 2 juni 2021 van 9:00 uur - 16:00 uur is er een kijkdag georganiseerd (wij volgen de RIVM richtlijnen). U kunt alleen deelnemen op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0546-641234.

Algemeen:
-dit huis is gebouwd in 1953 en in 1966 aan de achterzijde uitgebouwd (deel eet-/ tuinkamer en verdieping op achterste deel van het huis)
-de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte          
 c.v.- installatie met Intergas HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2017, waarbij de eet-/ tuinkamer tevens is voorzien van vloerverwarming
-dit huis is gelegen op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen die het dorp heeft, waaronder o.a. NS station, activiteitencentrum, medische voorzieningen, winkels en scholen (zowel basisscholen als school voor middelbaar onderwijs) 
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd.

Resumerend: een stijlvol herenhuis gelegen op een ruim perceel en prachtige locatie aan het kanaal Almelo-de Haandrik.

Kenmerken