Omschrijving

Centraal in het dorp en in een rustige straat gelegen keurig onderhouden gemoderniseerde uitgebouwde twee onder een-kap-woning, voorzien van  aangbouwde garage met carport en heerlijke op het zuiden georiënteerde veranda op een perceel van 239 m2 eigen grond. Op de begane grond voorzien van een heerlijk ruime woonkeuken, moderne badkamer en moderne toiletruimte.

Deze woning is gebouwd omstreeks 1955 en door de jaren heen uitgebouwd en volledig gemoderniseerd tot de woning die het nu is. 
 
Dit woonhuis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping; lichte en moderne rechthoekige woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer; gesloten woonkeuken voorzien van moderne inbouwkeuken; bijkeuken met binnendoor naar de garage; moderne toiletruimte (2017); moderne badkamer; garage met carport.

1e verdieping: overloop met vlizotrap naar de 2e verdieping; 3 lichte slaapkamers voorzien van laminaatvloer en 2 tevens van vaste kasten.

2e verdieping: bergzolder.

De gesloten en ruime keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken (2003) met daarin een r.v.s. afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, elektrische oven en vaatwasser. 

De lichte en moderne badkamer (2005) is voorzien van een inloopdouche, ligbad; wastafelmeubel en radiator. 

Algemeen:
-dit woonhuis is gebouwd omstreeks 1955
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een zo goed als nieuwe gasgestookte c.v.-installatie met HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2017
-in 2016 is de overkapping gerealiseerd
-in 2019 zijn de ramen op de 1e verdieping voorzien van isolerende beglazing
-gelegen op korte loop- en fietsafstand van alle voorzieningen die het dorp rijk is
-bij koop wordt er een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlang

Resumerend: keurig onderhouden, kant en klare tweekapper voor jong gezin en/of starter op de woningmarkt!

Kenmerken