Omschrijving

Wonen en werken wordt hier op een luxe wijze gecombineerd! Aan de rand van het dorp, tegen het vrije buitengebied aan staat dit sfeervolle, karakteristieke en hoogwaardig afgewerkte huis met ruime geïsoleerde bedrijfshal (300 m²) op een heerlijk ruim perceel van maar liefst 2.143 m² eigen grond. Deze woning (inhoud 632 m³) is gebouwd in 2002 en vanzelfsprekend volledig geïsoleerd. 
De woning is voorzien van een prachtige overkapping met sfeervolle houtkachel. Vanuit de achtertuin heeft u prachtig vrij zicht over het achtergelegen buitengebied. De bedrijfshal heeft een afmeting van 10 x 30 meter en beschikt over een inpandige kantoorruimte, toiletruimte en pantry. Dit is een unieke kans om wonen+werken en het genot van het vrije buitengebied te kunnen combineren. 

Deze rijk gedetailleerde notariswoning kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met toilet, meterkast, garderobenis en trapopgang naar de 1e verdieping; lichte en ruime l-vormige woonkamer voorzien van laminaatvloer en openslaande deuren naar het overdekte terras; ruime woonkeuken voorzien van moderne en luxe hoek-opgestelde inbouwkeuken; inpandige bijkeuken met binnendoor naar de aangebouwde geïsoleerde berging; geïsoleerde berging met achteringang.

1e verdieping: overloop voorzien van airco-installatie en vlizotrap naar de 2e verdieping; 4 royale en moderne slaapkamers, alle voorzien van een laminaatvloer en dakkapel; moderne en luxe afgewerkte complete badkamer.

2e verdieping: bergzolder.

De heerlijke woonkeuken is voorzien van een moderne en luxe hoekopgestelde inbouwkeuken (2016) met daarin een afzuigkap, inductiekookplaat, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De keuken is tevens voorzien van een hardstenen werkblad. 

De luxe en complete badkamer (2016) is voorzien van een ruime inloopdouche, kunststof ligbad, designradiator, wastafelmeubel en vloerverwarming middels RTL ventiel.

Algemeen:                                                                                
-dit huis is gebouwd in 2002                                                             
 -de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met een Vaillant HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2002                                   
 -het object is vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en is geheel traditioneel gebouwd                      
-in 2006 is de vrijstaande overkapping met separate tuinberging gerealiseerd                
-in 2012 is de luxe overkapping achter de woning gerealiseerd                                 
-in 2016 en 2017 is het huis door de huidige eigenaren aan de binnenzijde volledig gemoderniseerd en o.a. voorzien van gladde sausklare wandafwerking, nieuwe laminaatvloeren, nieuwe hardstenen vloer in zowel de keuken, bijkeuken als berging, airco-installatie etc. etc.                                                                                    -de achtertuin is op het zuiden gesitueerd, zodat men in het voorjaar onder de overkapping al heel snel van de zonne-uren kan genieten                                                              
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Bedrijfshal: (afmeting 10 x 30 meter)
-staalconstructie - binnenspouw van kalkzandsteen en buitenzijde afgewerkt met geïsoleerde damwand 
- dakconstructie van gordingen met geïsoleerde dakplaat en gedekt met staalplaten 
- voorzien van op zand gestorte en vloeistofdichte betonvloer 
- inpandige kantoorruimte (circa 30 m²) 
- separate toiletruimte 

Resumerend: een unieke kans voor diegenen die overdag wonen+werken willen combineren en in hun vrije tijd het gevoel willen hebben buiten te wonen.

Kenmerken