Omschrijving

Aan de plaatselijke dorpsstraat en centraal in het dorp gelegen karakteristieke vrijstaande woning voorzien van uitgebouwde keuken en aangebouwde, multifunctionele en geïsoleerde hal op een perceel van 310 m2 eigen grond. 
Dit huis is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930, in de loop der jaren uitgebouwd en in 1979 is het huis voorzien van een volledig nieuw geïsoleerd dak. De hal heeft op de begane grond een oppervlak van 82 m2 en op de verdieping 81 m2. 

Zowel het huis als de hal zijn door de huidige eigenaar vanaf 2006 doorlopend gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor er nu een kant en klare woning met hal is ontstaan.

Dit ruime huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte (2009); badkamer; ruime en rechthoekige woonkamer voorzien van eikenhouten parketvloer en stookkanaal met houtkachel; gesloten woonkeuken voorzien van moderne en luxe inbouwkeuken (2005, Klaas Olthoff); hal met trapopgang naar de verdieping; slaap-/hobbykamer voorzien van ingebouwde kastenwand; via de woonkeuken te bereiken geïsoleerde hal met vaste trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping: overloop voorzien van moderne toiletruimte (2010); 3 lichte en ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien van ingebouwde kastenwand en vlizotrap naar de 2e verdieping; moderne en complete badkamer (2010).

2e verdieping: bergzolder.

Algemeen:
-dit huis is gebouwd omstreeks 1930
-in 1979 is het huis voorzien van een compleet nieuw en geïsoleerd dak
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte  c.v.- installatie met Nefit HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2015 
-de hal is door de huidige eigenaar van binnenuit volledig nageïsoleerd en voorzien
 van nieuwe geïsoleerde stalen dakplaten
-aan de rechterzijde is de hal met de auto bereikbaar via een voor Vriezenveen  
 kenmerkende brink, middels een formeel gevestigd recht van weg
-het huis beschikt op de begane grond over zowel een slaap- als badkamer, zodat 
 gelijkvloers wonen ook tot de mogelijkheid behoort
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de  koper verlangd

De gesloten keuken is voorzien van een luxe en moderne inbouwkeuken (2005, fabricage Klaas Olthoff). De keuken is uitgerust met de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en koffieautomaat.

De lichte badkamer op de begane grond is voorzien van een ligbad met douche-combinatie, wastafel, radiator, wasmachine- en droger-aansluiting. 

De moderne en lichte badkamer (2010) op de verdieping is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en tevens elektrische vloer-verwarming. 

De geïsoleerde en aangebouwde hal is voorzien van o.a. meterkast, trapopgang naar de verdieping, houten garagedeuren, betonvloer en systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen.
De hal bestaat op de verdieping uit een opslagruimte en echte mancave voorzien van o.a., toiletruimte, ingebouwde bar en stookkanaal met sfeervolle houtkachel.

Resumerend: goed onderhouden en centraal in het dorp gelegen vrijstaande woning met multifunctionele en geïsoleerde hal. Zeer interessant voor o.a. ZZp’er!

Kenmerken