Omschrijving

Lekker vrij en landelijk gelegen is dit ruime vrijstaande huis met vrijstaande en multifunctionele schuur (afmeting ca. 16 x 16 meter) op een groot perceel van maar liefst circa 1ha (10.000 m2) eigen grond. Dit huis beschikt o.a. over een royale woonkeuken, woon- en tuinkamer, 6 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond, waardoor gelijkvloers wonen ook tot de mogelijkheden behoort.
 
Dit huis is gebouwd in 1998 en biedt tevens de mogelijkheid tot het realiseren van inwoning van ouders- en/of kind. Er is eventueel extra grond (grasland) met een oppervlak van ca. 2,5 ha bij te kopen. Een zeer interessant object voor diegenen die op zoek zijn naar ruimte in en om de woning!                                               
     
Dit ruime huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal voorzien van meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping; tuinkamer van waaruit prachtig vrij zicht over de achtertuin; middels suitedeuren te bereiken woonkamer voorzien van eikenhouten parketvloer; grote woonkeuken voorzien van inbouwkeuken; hal voorzien van ingebouwde kastenwanden; inpandige bijkeuken met achteringang; badkamer met binnendoor naar slaapkamer; slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als werkkamer. 

1e verdieping: overloop voorzien van vlizotrap naar de 2e verdieping; maar liefst 5 slaapkamers, waarvan één voorzien van ingebouwde kastenwand; lichte en complete badkamer.

2e verdieping: bergzolder.

-dit huis is gebouwd in 1998
-de warmwater- en verwarmingsvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Nefit HR combi-ketel, geïnstalleerd in 1998 in combinatie met vloerverwarming op de gehele begane grond met uitzondering van de slaap-/werkkamer
-in 2012 is de tuinkamer met doorlopende overkapping gerealiseerd
-in 2017 is het buitenschilderwerk van de woning uitgevoerd
-het huis is voorzien van spouw-, glas-, dak- en vloerisolatie
-in 2020 zijn er 30 zonnepanelen geïnstalleerd, met een jaaropbrengst van 8.842 kWh
-men dient aan de binnenzijde wel rekening te houden met enige moderniseringskosten
-het huis is voorzien van een energielabel A
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd 

De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met daarin een afzuigkap, inductiekookplaat, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. 

De lichte badkamer op de begane grond is voorzien van een douche, wastafelmeubel, hangtoilet en radiator. 
De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een inloopdouche met glasdeuren, ligbad voorzien van whirlpool, wastafelmeubel, hangtoilet en vloerverwarming.

De in 2012 gerealiseerde kantoorruimte in de schuur is voorzien van een eigen toiletruimte en pantry.

In februari 2020 zijn er 30 zonnepanelen op het dak van de schuur geïnstalleerd, op zowel de oost- als westzijde. De jaaropbrengst van de zonnepanelen in kWh is 8.842. Het totaal geïnstalleerd vermogen in watt piek omvat 10.050. Hierdoor wordt er een enorme besparing op de energiekosten gerealiseerd, waardoor de totale energielasten per maand zeer laag gehouden kunnen worden.

Resumerend: een uitstekend huis voor diegenen die privacy, rust en ruimte hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan.

Kenmerken