Beschrijving

Op villapark “de Vlegge” gelegen, perfect onderhouden vrijstaande recreatiebungalow met inpandige bijkeuken/berging en omliggende tuin op een perceel van 330 m2 eigen grond. Deze woning is gebouwd in 2002 en volledig geïsoleerd. Dit huis is in 2018 gemoderniseerd en geheel aangepast voor mindervaliden. 
Dit in een bos gelegen bungalowpark grenst aan een grote recreatieplas met zandstrand. Het park ligt in het Overijsselse Vechtdal, dichtbij de Duitse grens. Dat maakt het tot een ideale vakantiebestemming. Cultuur en natuur: ze liggen allebei binnen handbereik. Op korte fietsafstand is natuurgebied “Engbertsdijksvenen” gelegen. Een hoogveengebied deel uitmakend van Natura 2000.

Deze recreatiebungalow kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de verdieping; lichte en moderne woonkamer voorzien van PVC vloer en schuifpui naar het op het zuiden georiënteerde terras; open keuken voorzien van lichte en moderne hoekopgestelde inbouwkeuken; slaapkamer voorzien van inbouwkasten en middels schuifpui toegang tot tweede op het westen georiënteerde terras; lichte en moderne badkamer (2018), welke volledig aangepast is voor mindervaliden; via buitenom te bereiken inpandige bijkeuken/berging.

Verdieping: overloop: 2 ruime en lichte slaapkamers; (gasten-) badkamer.

-deze recreatiebungalow is gebouwd in 2002
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2002
-de bungalow is volledig geïsoleerd 
-de bungalow voldoet aan de voorwaarden om te verhuren (is niet verplicht) via Landal  Greenparks. De huidige eigenaren hebben het huis in de verhuur gehad bij Landal, waardoor het huis per 1 januari 2022 vrij is van huurverplichtingen
-parkkosten/onderhoud groen e.d. zijn mandelig (jaarlijkse bijdrage van circa € 1.245,00 excl. BTW), indien géén sprake is van verhuur en alleen eigen gebruik
-in 2018 is de gehele woning aan de binnenzijde gemoderniseerd en aangepast voor mindervaliden (incl. extra brede deuren en binnendeurkozijnen)
-de woning wordt opgeleverd inclusief alle alle meubels, goederen en stoffering
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd
-voor meer informatie over het park kijk ook op www.devlegge.nl of www.landal.nl

De open keuken is voorzien van een moderne en lichte inbouwkeuken met daarin een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast.
De lichte en moderne badkamer op de begane grond (2018) is voorzien van een inloopdouche met glasdeuren, designradiator, een voor mindervaliden aangepast wastafelmeubel en hangtoilet incl. steunbeugels.
De lichte (gasten-)badkamer op de verdieping is voorzien van een douche met cabine, wastafel, toilet en radiator.

Resumerend:
Een goed onderhouden en sfeervolle recreatiewoning, mooi als belegging maar ook voor eigen gebruik.

Kenmerken