Beschrijving

In nieuwbouwwijk “De Marke II” is deze Topwoning gelegen. Topwoning, dat mag je van deze zeer ruime, uitgebouwde en perfect onderhouden twee onder een-kap-woning terecht zeggen. Dit huis is van alle denkbare opties voorzien o.a.: heerlijke woonkeuken, luxe badkamer, 5 ruime slaap/-werkkamers, geïsoleerde garage met carport en comfortabele overkapping met separate berging, etc. 
Dit heerlijke en comfortabele huis is in 2015 volledig traditioneel gebouwd, vanzelfsprekend optimaal geïsoleerd (energielabel A) en gelegen op een perceel 
van 254 m2 eigen grond. 

Dit zeer ruime en comfortabele huis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping; ruime l-vormige woonkamer voorzien van suite-deuren en PVC vloer; ruime en uitgebouwde woonkeuken voorzien van schuifpui naar terras en luxe complete inbouwkeuken met kookeiland en binnendoor naar de volledig geïsoleerde garage/berging; garage/berging met carport.

1e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping; 3 moderne en ruime slaapkamers, alle voorzien van laminaatvloeren en 1 tevens van kastenwand; luxe 
en complete badkamer.

2e verdieping: overloop met bergruimte en c.v. opstelling; 2 kant en klare slaap-/ werkkamers.

De uitgebouwde woonkeuken is voorzien van een moderne (hoogglans),luxe en zeer complete inbouwkeuken met daarin een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, koffie-automaat en vaatwasser. 

De complete en luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, kunststof ligbad, wastafelmeubel, hangtoilet en vloerverwarming. 

Algemeen:
-dit huis is gebouwd in 2015
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte  c.v.-installatie met Intergas HR combiketel, geïnstalleerd in 2015
-de begane grond en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming
-in 2017 is de overkapping met separate berging gerealiseerd
-in 2021 zijn de 2 extra slaap-/werkkamers op de 2e verdieping gerealiseerd
-voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie en een CO2 gestuurde ventilatie
-het gehele huis is van top tot teen zeer gedetailleerd en nauwkeurig afgewerkt!
-gelegen aan de buitenrand van de wijk, tegenover een natuurlijke groene houtwal
-gelegen op loopafstand van NS station en slechts 3 autominuten van van N36
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: dit huis biedt ruimte, kwaliteit en een hoogwaardige afwerking, kortom: een Topwoning!

KIJKDAG: op woensdag 8  september 2021 van 9.00 tot 17.00 uur, (wij volgen de RIVM richtlijnen). U kunt alleen deelnemen op afspraak. Hiervoor kunt u tel. contact opnemen met ons kantoor op tel. nr 0546 641234.

Kenmerken