Omschrijving

Op een verscholen locatie, midden in het brinkdorp gelegen bijzonder ruime (inhoud 740 m3), luxe en zeer complete geschakelde woning op een perceel 
van 436 m2 eigen grond. Deze woning is werkelijk van alle gemakken voorzien o.a. ruime geïsoleerde garage met carport, gedetailleerde veranda en maar liefst 
7 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor deze woning vanzelfsprekend zeer geschikt is voor grote (samengestelde) gezinnen. De woning is gebouwd in 2007, vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en zowel gebouwd als afgewerkt met gebruik van zeer hoogwaardige bouwmaterialen. 

Deze luxe en ruime woning kent de volgende indeling:
Begane grond: vestibule met meterkast; hal met toegang tot provisiekelder en gesloten trapopgang naar de 1e verdieping; ruime lichte woonkamer voorzien van plavuizenvloer met vloer-verwarming, rookgaskanaal met gashaard en openslaande deuren naar het op het westen gelegen zonneterras; open keuken voorzien van een moderne en zeer luxe hoekopgestelde inbouwkeuken; inpandige bijkeuken met binnendoor naar de zeer ruime geïsoleerde garage; geïsoleerde en verwarmde garage met carport.

1e verdieping: overloop met trapopgang naar 2e verdieping; luxe en moderne badkamer; 4 slaapkamers, waarvan één voorzien van prachtige inloopkast.

2e verdieping: overloop; c.v. ruimte; 3 complete slaapkamers, waarvan twee voorzien van dakkapel; luxe en moderne badkamer.


De royale open keuken is voorzien van een moderne en zeer luxe hoekopgestelde inbouwkeuken (2007) met daarin een inductiekookplaat (voorzien van separate wokbrander), afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, 2 koelkasten, geïntegreerde koffieautomaat en close-in boiler (alle apparatuur van het merk: Miele).

De luxe en complete badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een kunststof ligbad, inloopdouche v.z.v. glasdeur, hangcloset, wastafelmeubel en designradiator. 

De moderne, luxe en complete badkamer op de tweede verdieping is voorzien van een kunststof ligbad, douche met cabine, hangcloset, wastafelmeubel en designradiator. 

Algemeen:
-dit woonhuis is gebouwd in 2007
-de woning is volledig geïsoleerd en gebouwd/afgewerkt met gebruik van zeer hoogwaardige bouwmaterialen 
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte  c.v.- installatie met Vaillant HR combi-ketel (geïnstalleerd in 2007) in combinatie met
 vloerverwarming op zowel de begane grond als beide badkamers
-de grote slaapkamer op de 1e verdieping is voorzien van een airco-installatie
-woning is voorzien van o.a. waterontharder en beveiligingsinstallatie
-de woning is vanaf de openbare weg niet zichtbaar, m.a.w. hoge mate van privacy
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: een uitgelezen kans, voor diegenen die ruimte en luxe in de woning en privacy hoog in het vaandel hebben staan.

Kenmerken