Beschrijving

Aan de buitenrand van het dorp gelegen goed onderhouden en volledig verduurzaamde tussenwoning met stenen berging en heerlijke overkapping op een perceel van 166 m2 eigen grond. Dit huis is door de huidige bewoners de afgelopen jaren volledig verduurzaamd, o.a. voorzien van dak-, gevel-, vloer- en glasisolaite, nieuwe HR combi-ketel en maar liefst 16 zonnepanelen. 
Daarnaast zijn de voor- en achtergevel in 2008 voorzien van nieuwe kunststof gevelelementen, waardoor er ook een minimum aan onderhoud nodig is.
Kortom: een duurzame starterswoning, geheel voorbereid op de toekomst.

Deze leuke tussenwoning kent de volgende indeling:

Begane grond: entrée/hal met moderne toiletruimte, meterkast, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping; rechthoekige (doorzon-)woonkamer voorzien van vloerverwarming en PVC vloer; gesloten keuken voorzien van achteringang en  een gedateerde hoekopgestelde inbouwkeuken. 

1e verdieping: overloop voorzien van ingebouwde kast en trapopgang naar de 2e verdieping; 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van vaste kasten; lichte badkamer.

2e verdieping: overloop voorzien van wasmachineaansluiting; 2 slaapkamers.

-dit huis is gebouwd in 1972
-in 2008 zijn de voor- en achtergevel voorzien van nieuwe kunststof (onderhoudsarme) en geïsoleerde gevelementen incl. isolerende beglazing
-in 2017 is de overkapping gerealiseerd
-in 2021 is er vloerisolatie aangebracht
-de woning is voorzien van 16 zonnepanelen (8 voor en 8 achter)
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met Remaha HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2020 in combinatie met vloerverwarming in de woonkamer en keuken
-binnen ca. 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede te bereiken 
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

De gesloten keuken is voorzien van een gedateerde hoekopgestelde inbouwkeuken met daarin gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven.
De lichte badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, wastafel, hangtoilet en radiator. 

Resumerend:
Een goed onderhouden, onderhoudsarme en duurzame (starters-)woning!

Kenmerken