Omschrijving

Aan de buitenrand van een woonwijk gelegen twee onder een-kap-woning, voorzien van aangebouwde en verlengde garage, vrijstaande tuinberging, overkapping en heerlijk zonnige op het zuid-westen georiënteerde achtertuin, op een perceel van 263 m2 eigen grond. Vanuit de achtertuin biedt het perceel een mooi vrij uitzicht op weilanden. 
Deze woning is gebouwd in 1992, vanzelfsprekend volledig geïsoleerd en voorzien van een moderne badkamer (2013). Gezien de prijs, leuke starterswoning!

Dit woonhuis kent de volgende indeling:
Begane grond: entrée/hal met toiletruimte, meterkast en achteringang; lichte l-vormige woonkamer voorzien van provisiekast; hal met trapopgang naar de 1e verdieping; open keuken voorzien van een lichte en hoekopgestelde inbouwkeuken; via buitenom te bereiken garage. 

1e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping; 3 keurige en lichte  slaapkamers; moderne en lichte badkamer.

2e verdieping: overloop met bergruimte;  4e slaapkamer.

De open keuken is voorzien van een lichte hoekopgestelde inbouwkeuken, met daarin een gaskookplaat, afzuigkap, (losse) koelkast en vaatwasser. 

De moderne badkamer (2013) is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, hangtoilet en designradiator.

Algemeen:
-dit huis is gebouwd in 1992
-de woning is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie 
-de warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v. installatie met Nefit HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2002
-de verlengde garage heeft een afmeting van 2.82 x 8.78 meter
-in 2013 is de alluminium overkapping gerealiseerd
-in 2018 is er aan de voorgevel een elektrisch bedienbaar zonnescherm gemonteerd
-op korte loopafstand van de woning bevindt zich een o.a. een basisschool en een groen plantsoen met daarop diverse speelfaciliteiten voor kinderen
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: leuke betaalbare starterswoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving!

Kenmerken