Beschrijving

Deze centraal in het dorp gelegen bijzondere, onder architectuur gebouwde en eigentijdse villa, die wonen en werken optimaal kan combineren. Deze voormalige huisartspraktijk is voorzien van een volledig zelfstandige praktijkvleugel, waardoor wonen en werken volledig gescheiden van elkaar plaats kunnen vinden, zodat het woongedeelte van een optimale privacy gewaarborgd is. Deze villa is gebouwd in 1990 en gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.045 m2 eigen grond. Het huis beschikt over o.a. 7 slaapkamers en 3 badkamers, waardoor het ook uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een gezinsvervangend tehuis.

Deze villa kent voor het woongedeelte de volgende indeling:
Begane grond: royale entrée/hal voorzien van garderobe, meterkast, moderne toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping; ruime (iets verlaagde) woonkamer voorzien van stookkanaal; eetkamer voorzien van deur naar het terras; 2e woonkamer; open keuken voorzien van inbouwkeuken; inpandige bijkeuken met binnendoor naar kantoorruimte; kantoorruimte (voormalige inpandige garage); slaapkamer met doucheruimte en suite.

1e verdieping: ruime overloop voorzien van vlizotrap naar 2e verdieping en c.v. ruimte; 2 separate badkamers; 2 separate toiletruimtes; 6 grote slaapkamers, waarvan enkele met ingebouwde kasten.

2e verdieping: bergzolder.

De open keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met daarin een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en fornuis met geïntegreerde oven. Deze keuken heeft wel enige schade en dient wellicht gedeeltelijk vervangen te worden.

De lichte badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche en designradiator.

De badkamer op de verdieping is voorzien van douche met cabine en wastafelmeubel.

Algemeen:
-de woning is volledig traditioneel gebouwd in 1990
-warmwater- en verwarmingvoorziening geschiedt middels een gasgestookte c.v.-installatie met een Intergas HR combi-ketel, geïnstalleerd in 2014
-het huis is volledig geïsoleerd met zowel dak-, spouw-, vloer- als glasisolatie
-binnen circa 35 autominuten zijn steden als Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede bereikbaar
-bij koop wordt een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom van de koper verlangd

Resumerend: op prachtige locatie gelegen vrijstaande villa waar wonen en werken perfect te combineren is. Bijvoorbeeld: praktijk aan huis, gastouderopvang of gezinsvervangend tehuis.

Kenmerken