Wonen in hartje Vroomshoop

Woon je op Oranjehoek, dan woon je midden in het idyllische Vroomshoop. Hier komt een mooie diversiteit aan gloednieuwe woningen. Van smaakvolle starterswoningen en riante tweekappers tot levensloopbestendige woningen — allemaal op loopafstand van het pittoreske hart van Vroomshoop! En, goed nieuws, want we gaan 30 september in verkoop! Geef ons vast je favoriete bouwnummer door!

Liever nieuwbouw

Niet voor niets kiezen zoveel mensen anno 2017 liever voor een nieuwbouw. Zo staan nieuwbouwwoningen garant voor vele onderhoudsvrije jaren. En daar worden wij huizenbezitters blij van! Ook alle 21 woningen op Oranjehoek zijn duurzaam en gebouwd volgens de nieuwste technieken. Bovendien wordt er enkel gebruik gemaakt van degelijke bouwmaterialen die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. Fijn!

Lage lasten

Deze materialen zijn bovendien slijtvast en zullen ontzettend lang meegaan. Dit zorgt er mede voor dat jouw nieuwe woning op Oranjehoek het energielabel A draagt, wat beslist het verschil maakt op jouw maandelijkse energierekening. De 5 ééngezinswoningen, 4 tweekappers en 12 levensloopbestendige woningen voldoen namelijk stuk voor stuk aan de hoogste isolatiewaarden. Ideaal!

Woningen

Levensloopbestendige woning

Vanaf € 217.500

Bekijk Levensloopbestendige woning

Tweekapper

Vanaf € 217.500

Bekijk Tweekapper

Hoekwoning

Vanaf € 187.500

Bekijk Hoekwoning

Tussenwoning

Vanaf € 170.000

Bekijk Tussenwoning

En hier komt Oranjehoek!

Het Team

Oranjehoek is een ontwikkeling van KROON Kennisteam. Een gerenommeerd bedrijf gevestigd in het Twentse Zenderen. Zij staan garant voor de hoge kwaliteit die Oranjehoek belooft. De verkopende makelaars van het project zijn Bouwhuis Makelaardij en Oosterhave Makelaars. Voor vragen rondom de woningen zijn zij jouw eerste aanspreekpunt!